Ahmet Kural Ve Ecem Erkek Yeni Filmleri İçin Şarkı Söyledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ahmet Kural, Müjdemi İsterim filmindeki partneri Ecem Erkek ile film için "Sigarası Yaldızlı" şarkısını seslendirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ahmet Kural, Müjdemi İsterim filmindeki partneri Ecem Erkek ile film için "Sigarası Yaldızlı" şarkısını seslendirdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ahmet Kural, Müjdemi İsterim filmindeki partneri Ecem Erkek ile film için "Sigarası Yaldızlı" şarkısını seslendirdi. 

 

Film için şarkı söylediler!

 

Ünlü oyuncular Ahmet Kural ve Ecem Erkek, rol aldıkları 'Müjdemi İsterim' filmi için mikrofon başına geçti ve sözleri Cem Yüce imzası taşıyan ‘Sigarası Yaldızlı’ isimli şarkıyı seslendirdi. Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın yaptığı, senaryosunu Olcay Onur Kaya’nın kaleme aldığı; Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum'un kadrosunda yer aldığı Müjdemi İsterim, 18 Kasım’da seyirciyle buluşacak. Komedi türündeki yapım; üzerlerine atılan cinayeti çözmek için mecburen işbirliği yapmak zorunda kalan ve kendilerini hiç beklemedikleri bir maceranın ortasında bulan Bulut ve Müjde’nin hikayesini anlatacak.