Ahmet Mümtaz Taylan'dan 7 Yaşındaki İsmail'in Ben Neyim Şiiri Üzerinden Gündem Tepkisi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, 7 yaşındaki İsmail'in sosyal medyada viral olan Ben Neyim şiiri üzerinden gündeme dair tepkisini dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, 7 yaşındaki İsmail'in sosyal medyada viral olan Ben Neyim şiiri üzerinden gündeme dair tepkisini dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, 7 yaşındaki İsmail'in sosyal medyada viral olan Ben Neyim şiiri üzerinden gündeme dair tepkisini dile getirdi.  

 

Ben kek miyim?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, 7 yaşındaki İsmail'in sosyal medyada viral olan Ben Neyim şiiri üzerinden gündeme dair tepkisini dile getirdi. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Tam akıllı olayım diyorum; önce bi gülme geliyor sonra bi sinir basıyor, akıllı olamıyorum. Ben bir iki miyim, ben bir kek miyim?" ifadelerini kullanan Taylan sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

ahmet mumtaz taylan dan ismail in ben neyim siiri uzerinden gundem tepkisi