Ahmet Mümtaz Taylan'dan Sınırsız İnternet İsteği! Sosyal Medyada Yankı Buldu!

Şu sıralar Arıza isimli dizide gösterdiği performans ile adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda devletten öğrenciler için pandemi döneminde sınırsız internet erişimi istedi. 

 

Şu sıralar Arıza isimli dizide gösterdiği performans ile adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda devletten öğrenciler için pandemi döneminde sınırsız internet erişimi istedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Türk sinemasının duayen isimlerinden ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda devletten öğrenciler için pandemi döneminde sınırsız internet erişimi istedi. 

 

Her öğrencinin evine "Sınırsız ve ücretsiz" internet erişimi sağlamalı! 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Devlet pandemi süreci resmen sona erene dek, ülkenin her yerindeki her öğrencinin evine "sınırsız ve ücretsiz" internet erişimi sağlamakla yükümlüdür. Devlet bunun için de yoksa ne için vardır?" ifadelerini kullanan Taylan bu açıklamasıyla gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;