Ahmet Tatlıses Babası İbrahim Tatlıses'e Rakip Oldu!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses kurduğu çiğ köfte fabrikasıyla babasına rakip oldu. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses kurduğu çiğ köfte fabrikasıyla babasına rakip oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses kurduğu çiğ köfte fabrikasıyla babasına rakip oldu.

 

T24'te yer alan habere göre; Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses, açtığı çiğköfte fabrikasıyla babasına rakip oldu. Tatlıses Gıda yönetiminde yıllarca görev ve sorumluluk alan aynı zamanda restoranları bulunan Ahmet Tatlıses, "By Ahmet Tatlıses Çiğköfte" adıyla çiğköfte fabrikası kurdu. İbrahim Tatlıses, Şanlıurfa'da evlendiği ilk eşi Adalet Sara'dan olan büyük oğlu Ahmet Tatlıses'le ise bir süredir gerginlik yaşıyor.

 

MustafaBarisDurak Medya'da yer alan habere göre İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses babasına rakip oldu. Gıda sektöründe büyük bir yatırım yapan Ahmet Tatlıses, çiğköfte fabrikası açtı. Babası İbrahim Tatlıses'in sahibi olduğu Tatlıses çiğköfteye rakip olacak olan Ahmet Tatlıses" By Ahmet Tatlıses" adıyla Türkiye’nin bir çok şehrine şubelik vermeye hazırlanıyor. İlk şube ise İbrahim Tatlıses'in en güvendiği ve en çok satış yapan Bodrum şubesi oldu