Ahsen TV Muhabiri Sokak Röportajında Sinirlendi! Niye Kudurdun Sen Åžimdi?

Ahsen TV muhabiri sosyal medyada yayınlanan görüntülerde sokak röportajı yaptığı gence kimi desteklediÄŸini sorarken, aldığı yanıt karşısında sinirlerine hakim olamayarak gence tepki çeken sözler söyledi. 

 

Ahsen TV muhabiri sosyal medyada yayınlanan görüntülerde sokak röportajı yaptığı gence kimi desteklediÄŸini sorarken, aldığı yanıt karşısında sinirlerine hakim olamayarak gence tepki çeken sözler söyledi. Ahsen TV muhabiri sosyal medyada yayınlanan görüntülerde sokak röportajı yaptığı gence kimi desteklediÄŸini sorarken, aldığı yanıt karşısında sinirlerine hakim olamayarak gence tepki çeken sözler söyledi. 

 

Sinirlerinizi zıplatacaktır!

 

Ahsen TV muhabiri, sokak röportajında bir gence "kime oy vereceÄŸini" sordu. Gencin, CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu’na oy vereceÄŸini söylemesinin ardından Ahsen TV muhabiri sinirlendi. Muhabir ile gencin arasındaki diyalog gündem oldu. Sokak röportajında Millet Ä°ttifakı'nın ortak cumhurbaÅŸkanı adayı CHP Lideri Kemal KılıçdaroÄŸlu’na oy vereceÄŸini söyleyen genç kadına, Ahsen TV muhabirinin sinirli ve tahrik edici davranışları dikkat çekti. Muhabir, sözlerini defalarca kestiÄŸi genç kadının kendisini ifade etmesine izin vermedi. Muhabirin kucağında bir bebek olduÄŸu da dikkatlerden kaçmadı.

 

Sosyal medyada tepki çeken görüntülere gazeteci Pınar Gayıp, ""Kim, isim ver", "kendinden örnek ver", "yalan söylüyorsun", "ne istiyorsun sen", "cevap ver" utanmasa mikrofonu kafasına geçirip genç kadını dövecek. Bakın Ahsen TV bir kanal deÄŸil, elinde mikrofon tutan kiÅŸi de bir gazeteci deÄŸil" diyerek tepki gösterdi. 

 

Yazar Nevzat Çelik ise tepki çeken görüntüler için “Ahsen Tv ve muhabirinin FaÅŸizmi! Dilini, kamerasını ve mikrofonunu iktidarın otomatik bir silahı, bir copu olarak kullanan bu canlı formunun faÅŸizmi sinirlerinizi zıplatacaktır, fakat canınızı sıkmayın; genç kızın sabırlı, kararlı ve dimdik duruÅŸuyla heyecanlanın!” ifadelerini kullanarak duruma tepki gösterdi.

 

Ä°ÅŸte o görüntüler; 

https://twitter.com/IGCNewsTV/status/1638475082006708224?s=20