Ahu TuÄŸba Aldığı Haberle Deliye Döndü! Çıktığı Yolda Trafik Kazası Geçirdi!

YeÅŸilçam'ın efsanevi oyuncusu Ahu TuÄŸba'nın Los Angeles'ta trafik kazası geçirdiÄŸi öÄŸrenildi. Ünlü isim acil olarak Los Angeles'ta Katolik Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

 

Banker Bilo, Dokunmayın Åžabanıma, Kayıp Kızlar, Beyaz Ölüm, Elveda Dostum, Taçsız Kraliçe, Bir AÅŸk Bin Günah, Akrep, Yosma, Zifaf, Yapışık KardeÅŸler gibi filmlerle 80'li yıllara damgasını vuran YeÅŸilçam'ın usta isimlerinden Ahu TuÄŸba'nın Amerika'nın Los Angeles ÅŸehrinde trafik kazası geçirdiÄŸi öÄŸrenildi.

 

AMELÄ°YATI 8 SAATTEN FAZLA SÜRDÜ

 

Los Angeles'ta Katolik Hastanesi'ne kaldırılan TuÄŸba'nın kaburgalarının kırıldığı ameliyatının 8 saatten fazla sürdüÄŸü ortaya çıktı. Ahu TuÄŸba'nın kiÅŸisel Instagram hesabından Magazinsortie.com'a açıklama yapan ve isminin Füsun olduÄŸunu söyleyen bir kiÅŸi, gazeteci Olcay Ünal Sert'e yaptığı açıklamada, "Arkadaşısınız belli, 8 saatin üzerinde ameliyatı geçti. Ahumun morali bozulmasın. Bizim çok deÄŸerlimiz, dua gönderin, duanızı eksik etmeyin" dedi. Beklemede olduklarını söyleyen Füsun Hanım, "Kaburgaları kırık dediler. Kanı da zor bulunuyormuÅŸ, 0 rh -" açıklamasını da yaptı.

 

GELEN TELEFONLA DELÄ°YE DÖNDÜ

 

Ä°ddiaya göre; Ahu TuÄŸba'nın Türkiye'den gelen bir telefon görüÅŸmesi sonucu öfkeyle direksiyona oturdu. Telefonda aldığı haber ÅŸuydu: ''Eviniz yıkılıyor, yerine yol yapılacak''



Etiketler: