Ahu Yağtu Can Tursan İle İlk Kez El Ele Görüntülendi!

Son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ahu Yağtu, önceki gün objektiflere sevgilisi Can Tursan ile yansırken ilk kez el ele görüntülendiler. 

 

Son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ahu Yağtu, önceki gün objektiflere sevgilisi Can Tursan ile yansırken ilk kez el ele görüntülendiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ahu Yağtu, önceki gün objektiflere sevgilisi Can Tursan ile yansırken ilk kez el ele görüntülendiler.

 

İlk kez el ele!

 

Son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ahu Yağtu, önceki gün objektiflere sevgilisi Can Tursan ile yansırken ilk kez el ele görüntülendiler. Ahu Yağtu, Can Tursan’la ilk kez el ele görüntülendi. Aşk iddiasını daha önce “Sadece arkadaşız” diyerek yalanlayan Yağtu, bu kez fotoğraflarını çeken TV100 muhabirine “İyi akşamlar” deyip uzaklaştı.