Aile Dizisinin Başrolleri Belli Oldu

Ay Yapım’ın Show TV için hazırladığı Aile dizisinin başrolleri belli oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci dizide başrolü paylaşacak.

 

Aşk-ı Memnu dizisinin Behlül'ü olarak hafızalarımıza kazınan Kıvanç Tatlıtuğ, uzun bir aranın ardından Aile dizisiyle ekranlara geri dönmeyi planlıyor. Diğer taraftan da Kadın dizisinin Bahar'ı olarak tanıdığımız başarılı ve güzel oyuncu Özge Özpirinçci de dizinin başrollerinde yerini aldı. 

 

AİLE DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği  Show TV için  hazırladığı Aile dizisinin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme aldı. Dizinin konusu kısaca şu şekilde; Kıvanç Tatlıtuğ Aslan isimli karakteri canlandırırken Özge Özpirinçci ise Devin rolüyle karşımıza çıkacak. Aslan kalabalık bir ailenin biricik oğludur.  Hülya’nın oğlu olan Aslan sinirli ve bıçkın bir rolü üstlenir. Aile yadigari bir gece kulubünü işletir.  Oldukça kalabalık, derin ve sorunlu ailesi olan Aslan bu aileyi tedavi edecek olan psikolog Devin ile karşılaşacak ve büyük sınavlardan geçecekler. En sonunda Devin’e aşık olacaktır. 

 

AİLE DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU!

 

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın; senaristliğini de Hakan Bonomo'nun üstlendiği dizinin geri sayımları başladı. Çekimleri devam eden dizinin kadrosuna yeni oyuncuların eklenmesiyle tamamlanmaya başladı. Aile dizisinin kadrosunda birbirinden değerli isimler yer aldı.. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpiriçci'nin yanı sıra, Canan Ergüder, Yurdaer Okur, Emel Göksu, Yüsra Geyik, Nizam Namidar, Umutcan Ütebay ve Muharrem Türkseven gibi başarılı isimlerin de yer alacağı öğrenildi. 

Aile, The Sopranos dizisinden uyarlandı.

Çekimler ise önümüzdeki hafta başlayacak!