Ajda Pekkan Bayram Yıldız'ın Düğününde Görüntülendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde yaptığı imaj değişikliğiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Ajda Pekkan önceki gün Günay Restaurant'ın sahibi Bayram Yıldız ile Tuğçe Kara'nın düğününde görüntülenirken, fit görüntüsüyle büyüledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde yaptığı imaj değişikliğiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Ajda Pekkan önceki gün Günay Restaurant'ın sahibi Bayram Yıldız ile Tuğçe Kara'nın düğününde görüntülenirken, fit görüntüsüyle büyüledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Ajda Pekkan önceki gün Günay Restaurant'ın sahibi Bayram Yıldız ile Tuğçe Kara'nın düğününde görüntülenirken, fit görüntüsüyle büyüledi. 

 

Süperstar Ajda Pekkan dün akşam Günay Restaurant'ın sahiplerinden Bayram Yıldız ve Tuğçe Kara'nın Kuruçeşme de kıyılan nikahına katıldı. Orhan Gencebay ile birlikte nikah şahidi olan Süperstar, fit görüntüsüyle dikkat çekti. Pekkan giyim tarzıyla da adından söz ettirdi. 

 

ajda pekkan in fit goruntusu buyuledi



Etiketler: