Ajda Pekkan'dan Olay Açıklama! Marmarayı Çok Merak Ediyorum! Metrobüse Hiç Binmedim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve verdiği konserlerle son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Sabah gazetesine verdiği röportajda kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve verdiği konserlerle son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Sabah gazetesine verdiği röportajda kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Sabah gazetesine verdiği röportajda kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. 

 

ajda pekkan dan olay aciklamalar marmarayi cok merak ediyorum

 

İstanbul'u gönlümce gezmek istiyorum ama olmuyor!

 

Sabah gazetesine verdiği röportajda siyasetten, sanata; şehir ulaşımından gönlünce İstanbul'u gezmek istemesine ve cesur sahne kıyafetlerine kadar her konuda fikrini beyan eden Süperstar Ajda Pekkan, ünlü olmanın büyük sorumluk getirdiğini söyledi. Ajda Pekkan, “İstanbul'u gönlümce gezmek istiyorum ama olmuyor. Mesela Kapalıçarşı'yı, Tahtakale'yı, Perşembe Pazarı'nı veya Galata'yı gezmek istiyorum ama uzun yıllardır buralara gitmiyorum. İçimde ukdedir bu. Metrobüse, İDO'ya hiç binmedim, çok merak ediyorum. Metroya da metrobüse de hiç binmedim. Hele Marmaray'ı çok merak ediyorum. Vapura binmek de çok istiyorum. Deniz albayıydı babam, onunla binerdik küçükken. O günler hâlâ aklıma geliyor” dedi.

 

Önemli olan sanatçının nasıl giyinmek istediği!

 

Öte yandan kadın meslektaşlarının cesur sahne kıyafetleri konusunda destekleyen Süperstar, "Bu eleştiriler benim için olabilir, başka bir kadın meslektaşım için de olabilir. Önemli olan sanatçının nasıl giyinmek istediği. Sahnede kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinmeli. Ben bu açıdan kadın sanatçılarımızı destekliyorum." ifadelerini kullandı.