Ajdar 80 TL'ye Sahne Aldı! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ajdar 80 TL'ye sahne alırken görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ajdar 80 TL'ye sahne alırken görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ajdar 80 TL'ye sahne alırken görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Bir dönem Türkiye'nin sık duyduğu, son zamanlarda ise bir mekan sahibinden saat için 3 milyon 750 bin euro talep ettiği görüntülerle gündem olan Ajdar, turistik bir kafeteryada 80 TL'ye 4 saat boyunca şarkı söyledi. Ajdar'ın o görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. 'Nane nane', 'Çikita Muz', 'Şahdamar' şarkılarıyla bir dönem Türkiye'nin sık sık ismini duyduğu Ajdar, son zamanlarda ise mekan sahibinden saatlik 3 milyon 750 bin euro istediği görüntülerle gündem oldu.

 

Haberler.com'un haberine göre, sosyal medyaya düşen en son görüntülerde Ajdar'ın talep ettiği 3 milyon 750 bin euro yerine turistik bir kafeteryada 80 TL'ye 4 saat boyunca şarkı söylediği ortaya çıktı.



Etiketler: