Akgün Kavarna Elif Yalçın'dan Özür Diledi! Bu Kadar Yük Olduğumu Bilmiyordum!

Sevgilisi Elif Yalçın ile olaylı bir şekilde ayrılan ünlü sosyal medya fenomeni Akgün Kavarna yayınladığı videosu ile özür dileyerek bundan sonra Youtube videosu çekmeyeceğini söyledi. 

 

Sevgilisi Elif Yalçın ile olaylı bir şekilde ayrılan ünlü sosyal medya fenomeni Akgün Kavara yayınladığı videosu ile özür dileyerek bundan sonra Youtube videosu çekmeyeceğini söyledi. Son dönemde Elif Yalçın'ın ifşa videosu ile gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni Akgün Kavara yayınladığı videosu ile özür dileyerek bundan sonra Youtube videosu çekmeyeceğini söyledi.

 

Yayınladığı videosunda "Bugün benim hayatımın en utanç verici günü. Ben 16 yaşından beri babasını reddetmiş biriyim. Çocukluğumdan beri ailemi geçindirmek benim görevim ve ben Youtube'a başladığım ilk günlerde askari maaş aldığım için bir yerlere gittiğimizde hesabı hep Elif ödüyordu. Bu doğru. Ben gerçekten bu kadar yük olduğumun farkında değildim dün anladım. Bu video aracuılığıyla Elif'in bugüne kadar ödediği bütün paraları geri ödemek istiyorum. Aldatılma meselesine gelince ben aldatılmış bir annenin oğlu olarak, bir kız kardeş abisi olarak böyle bir utanç için hepinizden özür diliyorum" ifadelerini kullanan Kavarna, bundan sonra Youtube videosu çekmeyeceğini söyledi. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.