Akın Akınözü'nün Marakeş Paylaşımı Gündem Oldu! 'Hercai'den Önce Her Şey Siyahtı!'

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Akın Akınözü sosyal medya sayfasından yaptığı Marakeş paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Akın Akınözü sosyal medya sayfasından yaptığı Marakeş paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Akın Akınözü sosyal medya sayfasından yaptığı Marakeş paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

 

akin akinozu nun marakes paylasimi gundem oldu hercai den once her sey siyahti

 

Hercai'den önce her şey siyahtı!

 

Instagram sayfasından yaptığı Marakeş paylaşımında Yves Saint Lauren'in "Marakeş'ten önce herşey siyahtı" sözlerini alıntılayan ünlü oyuncu stili ile beğeni topladı. Paylaşımı gören takipçileri ünlü oyuncu Akın Akınözü için "Hercai'den önce her şey siyahtı", "Akın Hercai'nin 5. yaş günü için daha güzel bir hediye veremezdin teşekkürler", "Miran ve Reyyan olmadan yaşayamam" gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada gündem oldu.