Aldatmak Dizisi Oylum Yenersoy Feyza Sevil Güngör Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Aldatmak dizisi Oylum Yenersoy Feyza Sevil Güngör kimdir? ATV 'de yayınlanan Aldatmak dizisinde Oylum Yenersoy karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Feyza Sevil Güngör ile ilgili bilgler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Feyza Sevil Güngör kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Aldatmak dizisi Oylum Yenersoy Feyza Sevil Güngör kimdir? ATV 'de yayınlanan Aldatmak dizisinde Oylum Yenersoy karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Feyza Sevil Güngör ile ilgili bilgler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Feyza Sevil Güngör kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

aldatmak dizisi oylum yenersoy feyza sevil gungor kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Aldatmak dizisi Oylum Yenersoy Feyza Sevil Güngör kimdir?

 

Feyza Sevil Güngör kimdir? Feyza Sevil Güngör, 1997 yılında dünyaya gelmiştir. 2015 senesinde İstanbul Ticaret Üniversitesinde eğitimine başlayan oyuncu 2020 yılında mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra ilk olarak Savaşçı dizisinde rol alan ünlü oyuncu sonrasında Kuruluş Osman dizisinde Hera karakterine hayat vermiştir. Kariyerini Act Plus Talent Management şirketine bağlı olarak sürdürmektedir. Instagram’da Feyzasevilgungor ismiyle paylaşımlarına devam eden Feyza Sevil Güngör’ün bu mecrada 51.1K takipçisi bulunmaktadır.