Aleyna Eroğlu'ndan Olay Batuhan Karadeniz Ve Şiddet Açıklaması! Bu İlk Değil!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve TV yıldızı Aleyna Eroğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda futbolcu Batuhan Karadeniz'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederken, kendisinden şikayetçi olduğunu söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve TV yıldızı Aleyna Eroğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda futbolcu Batuhan Karadeniz'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederken, kendisinden şikayetçi olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve TV yıldızı Aleyna Eroğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda futbolcu Batuhan Karadeniz'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederken, kendisinden şikayetçi olduğunu söyledi. 

 

Aleyna Eroğlu futbolcu Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia etti. Moda yarışmasıyla tanınan Aleyna Eroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla futbolcu Batuhan Karadeniz tarafından darp edildiğini iddia etti. Eroğlu, polis ekibinin Batuhan Karadeniz'in evine gittiği sırada çektiği görüntüleri de paylaşarak, 'Polisi ben çağırdım' yazdı.

 

aleyna eroglu ndan batuhan karadeniz ve siddet aciklamasi bu ilk degil

 

Bu benim ilk şiddet görüşüm değil, ikinci de değil!

 

Aleyna Eroğlu yaptığı açıklamada “Bugün çok iğrenç çirkin bir gece geçirdim. Kolumu da göstereyim. İğrenç bir gece geçirdim. Kadına şiddetin her türlüsüne karşıyım. Bu benim ilk şiddet görüşüm değil, ikinci de değil, üçüncü de değil, dördüncü de değil! Artık ben sayamadım kaçıncı kez şiddet görüşümü. Çok kötü bir ilişkiden çıktım. Düzelir diye beklediğim bir ilişkiydi lakin düzelmedi. Düzeleceğini de hiç sanmıyorum. Bu şahsın adını da vereceğim. Uzaklaştırma kararı, aynı zamanda darp raporu ve aynı zamanda davacı ve şikayetçi de oldum. Kadını benim evimin 7 dakika mesafesinde bir yere getirdi. Sen benden çıktın, ben senden ayrıldım. Çünkü ben daha fazla psikolojik ve bedensel şiddet görmek istemiyordum.

 

aleyna eroglu ndan batuhan karadeniz ve siddet aciklamasi bu ilk degil

 

Sana parça parça 300 bin lira para verdim

 

Sana parça parça 300 bin lira para verdim. Annemin kredi kartından laptop aldın, 37 bin lira harcama yaptın. Benim kaybettiğimi zannettiğim altın bilekliğimi sattın. Sana hakkımı haram etsem iki cihanda da iki yakan bir araya gelmez. Sen herkesi kazıklayarak gol atıyorsun. Bak kolumu kapıya sıkıştırdın. Bunlar hep senin eserin. Bana bu psikolojik ve bedensel şiddeti yapan kişi Batuhan Karadeniz’dir.

 

aleyna eroglu ndan batuhan karadeniz ve siddet aciklamasi bu ilk degil

 

Bu gece polisler eşliğinde gittim. Ailemi ve beni küçük düşürecek hareketlerde bulundu, kız arkadaşıyla birlikte. Türk adaletine güveniyorum. Bir insana güvenmenin bedelini çok ağır ödedim. Korunma kararı da çıkarttırdım. Daha önce de bir otelde saçlarımdan sürüklediği görüntüler mevcut. Ben sadece güvendim. Güvendiğim için pişman oldum. Son iki senemi hayatımdan silmek istiyorum. Bu işi yargıya taşıyacağım” ifadelerini kulandı.

 

 

Eroğlu’nun şikayeti üzerine futbolcunun evine polisler gitti. Eroğlu o anları da Instagram hesabından yayınladı.