Aleyna Tilki'den İptal Edilen Konserine İlişkin Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Kadıköy'deki konserinin iptal edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Kadıköy'deki konserinin iptal edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Kadıköy'deki konserinin iptal edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda iptal edilen konseriyle ilgili "Bugünkü konser için iptal duyurum..Umutsuzluğun aynı anda beni korkusuz biri de yaptığını unutmayın. Bu aksaklığın ve aylardır iptal olan işlerimin telafisini daha güzel günlerde daha bile büyük sahnelerle yapacağımdan emin olun…" ifadelerini kullanan Tilki sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte Aleyna Tilki'nin konser iptaline ilişkin açıklaması;

 

aleyna tilki den konser iptaline iliskin aciklama



Etiketler: