Aleyna Tilki'den Şok Sözler! Türkiye'deki Kezbanlar Tükenmeli!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yakın arkadaşı Serel Yereli'nin yaptığı yorumu verdiği "Kezban" cevabıyla olay oldu. Peki Aleyna Tilki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yakın arkadaşı Serel Yereli'nin yaptığı yorumu verdiği "Kezban" cevabıyla olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yakın arkadaşı Serel Yereli'nin yaptığı yorumu verdiği "Kezban" cevabıyla olay oldu. Peki Aleyna Tilki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Genç popçu Aleyna Tilki, oyuncu Serel Yereli'nin paylaştığı bir karenin altına, "Meleğim seni çok özledim" yazdı. Yereli, "Ben de seni özledim dünyalar güzelim" diyerek yanıt verdi.Daha sonra yeni bir açıklama yapan Tilki, "Hep gurbette Londra'da buluştuk. Bir kez de ülkemizde buluşalım artık. Tabii buradaki kezbanlar bir tükensin önce" diyerek şoke etti.

 

İşte o paylaşım;

 

aleyna tilki turkiye deki kezbanlar tukenmeli