Aleyna Tilki'nin Konser İptali İle İlgili Dikkat Çeken İddia! Nedeni Murda!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin Kadıköy'de düzenlenecek konserinin iptal olmasıyla ilgili önemli bir iddia ortaya atılırken, konser iptalinin ardında Murda ile yaşadığı sıra kavgası olduğu belirtildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin Kadıköy'de düzenlenecek konserinin iptal olmasıyla ilgili önemli bir iddia ortaya atılırken, konser iptalinin ardında Murda ile yaşadığı sıra kavgası olduğu belirtildi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin Kadıköy'de düzenlenecek konserinin iptal olmasıyla ilgili önemli bir iddia ortaya atılırken, konser iptalinin ardında Murda ile yaşadığı sıra kavgası olduğu belirtildi. 

 

CNN Türk'te yer alan habere göre; Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamayla Kadıköy'deki konserinin iptal olduğunu söylemişti. "İhtiyaçlarıma duyarlılık göstermediler" diyen Tilki'nin sahnesini neden iptal ettiği ortaya çıktı.

 

Nedeni Murda!

 

Aleyna Tilki önceki gün Kadıköy Festival Park’taki Noah Festival’da sahneye çıkacaktı. Ama son anda bir açıklama yayınlayıp “Kadıköy’deki sahnemle ilgili ihtiyaçlarıma duyarlılık göstermediklerinden ve sözleşme maddelerini ihlal ettiklerinden sahneye çıkamıyorum” demişti. İddiaya göre iptalin nedeni festivalde konser verecek diğer bir isim olan rap’çi Murda ile Aleyna’nın kavgası. İkisi de “Sahneye en son ben çıkarım” dedi. Murda kabul etmeyince Aleyna Tilki konserini iptal etti.