Algı Eke Fenomenlerle İlgili İlginç Anısını Anlattı!

Youtube'da yayınladıkları ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı Kutsal Motor, yayınladıkları "O Yakıcı Bakışlar" programında ünlü oyuncu Algı Eke'yi konuk ederken, fenomenlerle yaşadığı ilginç bir anıdan bahsetti. 

 

Youtube'da yayınladıkları ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı Kutsal Motor, yayınladıkları "O Yakıcı Bakışlar" programında ünlü oyuncu Algı Eke'yi konuk ederken, fenomenlerle yaşadığı ilginç bir anıdan bahsetti. Son dönemde yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtube kanalı Kutsal Motor, yayınladıkları "O Yakıcı Bakışlar" programında ünlü oyuncu Algı Eke'yi konuk ederken, fenomenlerle ilgili yaşadığı ilginç bir anıdan bahsetti. 

 

İşte programdan öne çıkan detaylar; 

 

Golden Globe (Altın Küre)'de Ricky Gervais'e hak verdin mi? İkiyüzlülükle suçlayan bir tayfa var kendisini Netflix'e iş yaptığından dolayı. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

 

"Öyle bir düzen var ki ona yapma buna yapma yani nereye iş yapacak bu insanlar? Zaten onun söylediği bu yani bu arada kendini de katarak diyor. Kimse buraya gelip de diyor politik söylemler vermesin. Alsın ödülünü gitsin diyor çünkü hiçbirimizin gerçek dünyadan haberi yok. Buna kendi de dahil. Hiç birimiz Gretan'ın gittiği okul kadar gitmedik çok acı gerçekten. O zamanda şey gibi oluyor kimse bişiy söylemesin hayır canım söylesin yani. Sen Tom Hanks'in tepkisini gördün mü yani çok güldüm ben ona. Ama yapılsın bizde hiç yapılmıyor daha mı iyi yani öyle olması."

 

Aşırı ünlülerde bir soru vardı hatırlar mısın? Ödül töreni sunuyor olsan en çok kimle dalga geçerdin diye. Sen kimi demiştin? 

 

"Ben orada da demiştim. Benim laf edeceğim çok insan var ama o güçte değilim. Misal ben fenomenlerden nefret ediyorum bunu söylemiştim çünkü hiçbir şey yapmadan yüceltilmeleri bana çok anlamsız geliyor. Sonra bir baktım ertesi gün Algı Eke fenomenlere ateş püskürdü diye haber yapmışlar. Hayır canım neden ateş püsküreyim manyak mıyım ben tanımadığım insanlara neden ateş püsküreyim sadece beğenmediğimi ifade ettim ben orada. Ne önemliymiş ya Algı Eke. Algı Eke fenomenleri sevse ne olur sevmese ne olur. Sonra bana bir kaç fenomen arkadaşımız Instagram'dan çok ciddi hakaret filan ettiler. Ben bir iki baktım sonra düşününce bir sinirlerim bozuldu. Neymiş efendim beni toplumu kargaşaya sürüklüyormuşum diye mahkemeye verecekmiş. Sonra avukatımı aradım. Avukatım gülmeye başladı. Dedi ki bana bir meslek grubuna laf etmiş olsan neyse de fenomen diye bir tanım yok dedi bana. " 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.