Ali Atay'ın Yeni İmajı Olay Oldu!

Son dönemde rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ali Atay, eşi Hazal Kaya'nın ikna etmesiyle değiştirdiği imajıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ali Atay, eşi Hazal Kaya'nın ikna etmesiyle değiştirdiği imajıyla sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ali Atay, eşi Hazal Kaya'nın ikna etmesiyle değiştirdiği imajıyla sosyal medyada gündem oldu.  

 

Saç ektirdi!

 

Hazal Kaya ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Ali Atay'ın saç ektirdiği ortaya çıktı. Gazeteci Arif Hür, "Seyrek ve ince telli saçları olan 45 yaşındaki Ali Atay'ın saç ektirme operasyonu geçirdiğini öğrendim. Aslında saç ekimi hususunda tereddütleri olan Atay'ı, eşi Hazal Kaya ve bazı yakın dostları ikna etmiş. 2 haftalık bir süreç sonrası ünlü oyuncu yeni çehresine kavuştu." ifadelerini kullandı.

 

ali atay in imaji olay oldu sac ektirdi



Etiketler: