Ali Fuat Serpen Hipotonik Bebek Konusunda Uyardı!

Sosyal medyada yaptığı çocuk sağlığı paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü çocuk doktoru Ali Fuat Serpen, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında hipotonik bebek konusunda ebeveynleri uyardı.

 

Sosyal medyada yaptığı çocuk sağlığı paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü çocuk doktoru Ali Fuat Serpen, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında hipotonik bebek konusunda ebeveynleri uyardı. Yayınladığı paylaşımında hipotonik bebek yani gevşek bebek konusunda bilgiler veren ünlü doktor bu noktada erken tanının çok önemli olduğunu vurguladı.

 

Kliniğine gelen her hastasına nörolojik muayene yaptığını belirten ünlü doktor geç kalınmış ve atlanmış çok fazla durumla zaman zaman karşılaştığını belirtti. Basit bir muayene ile çok şeyin anlaşılabileceğini belirten ünlü doktor bir bebek üç aylık olmuş ve hala resimde görüldüğü şekilde kaldırdığınızda başını tutamıyorsa altta yatan nörolojik bir sıkıntı olabileceği için mutlaka bir doktora başvurulması gerektiğini belirtti.

 

 

Not: Fotoğraf Ali Fuat Serpen'in Instagram sayfasından alınmıştır.