Ali Sabancı Ve Vuslat DoÄŸan Sabancı Kaza Geçirdiler! SaÄŸlık Durumları Nasıl?

Esas Holding Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Sabancı ve eÅŸi Vuslat DoÄŸan Sabancı Yunan Adaları'nda tatillerine devam ederlerken zodyakta geçirdikleri kaza ile hastaneye kaldırıldılar. 

 

Esas Holding Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Sabancı ve eÅŸi Vuslat DoÄŸan Sabancı Yunan Adaları'nda tatillerine devam ederlerken zodyakta geçirdikleri kaza ile hastaneye kaldırıldılar. Esas Holding Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Sabancı ve eÅŸi Vuslat DoÄŸan Sabancı Yunan Adaları'nda tatillerine devam ederlerken zodyakta geçirdikleri kaza ile hastaneye kaldırıldılar. 

 

Sözcü gazetesi’nin haberine göre; Ali Sabancı ve eÅŸi Vuslat DoÄŸan Sabancı, dün akÅŸam Yunanistan'ın Leros adası açıklarında kaza geçirdi. Botla kayalıklara çarpan karı-koca yaralandı. Esas Holding Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Sabancı ve eÅŸi Vuslat DoÄŸan Sabancı, tatil için gittikleri Yunanistan’da kaza geçirdi. Edinilen bilgiye göre Bodrum’a 22 mil uzaklıktaki Leros Adası açıklarında demirli teknelerinden akÅŸam yemeÄŸi için zodyak botla kıyıdaki bir restorana giderken kayalıklara çarptı. Yaralanan çift Leros Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

ÇOCUKLAR SON ANDA ATLADI

 

Entübe edilen Ali Sabancı’nın durumunun ağır olduÄŸu, eÅŸinin ise hayati tehlikesinin olmadığı öÄŸrenildi. Zodyak botun camlarının kırıldığı ve Vuslat DoÄŸan Sabancı’nın yüzünün yara aldığı belirtildi. Ali Sabancı Leros’ta bulunan bir hastanede Ä°stanbul’dan getirilen özel bir ekip tarafından ameliyat edilip entübe edildi. Ä°ç organlarında hasar olan Sabancı çifti, Bodrum’a getirildi. Ä°lk müdahalenin ardından çift, deniz ambulansı ile Turgutreis Marina’ya getirildi. SaÄŸlık ekiplerince karşılanan Ali Sabancı, Bodrum Turgutreis Limanı’ndan hava ambulansı ile Ä°stanbul’a, Amerikan Hastanesi’ne sevk edildi. Bodrum’da tedavi altına alınan Vuslat DoÄŸan Sabancı da daha sonra Ä°stanbul’a sevk edildi. Sözcü’nün edindiÄŸi bilgiye göre kaza sırasında çiftin çocukları Åževket Emrecan ve Kaan Ali de yanlarındaydı, iki isim kazadan hemen önce denize atlayarak yara almadan kurtuldu. Yunan medyasında yer alan haberlerde, üç yabancıyı taşıyan bir teknenin kaza yaptığı ve yolcuların yaralandığı belirtildi. Malta bandıralı teknenin kaza yapmasından sonra yaralılardan ikisinin ilk yardım botuyla diÄŸerinin ise Yunan Sahil Güvenlik ekipleriyle Leros Hastanesi’ne nakledildiÄŸi belirtildi.

 

ESAS HOLDÄ°NG VE DOÄžAN HOLDÄ°NG AÇIKLAMA YAPTI

 

Esas Holding’den deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve Vuslat DoÄŸan Sabancı’nın saÄŸlık durumuna iliÅŸkin açıklama yapıldı. Açıklamada, “Esas Holding Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Sabancı ve eÅŸi Vuslat DoÄŸan Sabancı, 24 AÄŸustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiÅŸtir. Tedavileri devam etmekte olup saÄŸlık durumları takip edilmektedir. GeliÅŸmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir.” ifadeleri yer aldı. DoÄŸan Holding de benzer bir açıklama yaptı: “DoÄŸan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat DoÄŸan Sabancı ve eÅŸi Ali Sabancı, 24 AÄŸustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiÅŸtir. Tedavileri devam etmekte olup, saÄŸlık durumları takip edilmektedir. GeliÅŸmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir.”