Ali Sabancı Ve Vuslat Doğan Sabancı'nın Tekne Kazasında 'GPS' İddiası!

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın Yunanistan'da geçirdikleri tekne kazası gündemdeki yerini korurken ortaya atılan iddialar dikkat çekti. 

 

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın Yunanistan'da geçirdikleri tekne kazası gündemdeki yerini korurken ortaya atılan iddialar dikkat çekti. Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın Yunanistan'da geçirdikleri tekne kazası gündemdeki yerini korurken ortaya atılan iddialar dikkat çekti. 

 

Yunanistan'da büyük deniz kazasında yaralanan Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı’nın geçirdiği kaza ile ilgili, "GPS" iddiası ortaya atıldı. Pegasus Havayolları'nı da bünyesinde barındıran Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Ali Sabancı ve eşi, Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın iş insanı kızı Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirmişti.  Botlarıyla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın Türkiye'deki tedavisi sürüyor. Doğan Holding, Yunanistan'ın Leros adasında denizde kaza geçiren Sabancı çiftinin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Kazaya ilişkin ise yeni bir iddia da ortaya atıldı. 

 

Patronlar Dünyası’nın haberine göre, Yunan denizcilik kaynakları, Sabancı çiftinin GPS nedeniyle kaza yaptığı iddia edildi. Yunan kaptanların adaları çok iyi bilmelerine rağmen, zodyaktan daha büyük bir tekne olan Tender'ları bile kullanırken mutlaka GPS kullandıklarını belirtilen haberdeki kaynak, "Karanlıkta adalar iyi biliniyor olsa bile küçük büyük her teknede botta GPS bulunması gerekiyor. Bu kazanın nedeni Sabancılar'ın zodyağında GPS olmamasıdır" iddiasında bulundu.