Ali Yunus Karadağ'dan İddialı Bir Röportaj Sayfası Konuşkanlar Geliyor!

Ali Yunus Karadağ ' dan Türkiye de çok yankı uyandıracak röportaj sayfası KONUŞKANLAR doğuyor. Türkiye’nin en konuşulan kanallarından olan sarı mikrofon gibi bir çok kanalda ismini duyuran Ali Yunus Karadağ şimdi de Instagram YouTube ve Facebook da hizmet verecek olan Konuşkanlar sayfasını kuruyor.

 

Haber/Röportaj: Efecin

 

Ali Yunus Karadağ ' dan Türkiye de çok yankı uyandıracak röportaj sayfası KONUŞKANLAR doğuyor. Türkiye’nin en konuşulan kanallarından olan sarı mikrofon gibi bir çok kanalda ismini duyuran Ali Yunus Karadağ şimdi de Instagram YouTube ve Facebook da hizmet verecek olan Konuşkanlar sayfasını kuruyor. Hızlı büyüme yapmayı planlayan ekip bu kanalın yakında çok konuşulacağını dile getirdi.

 

ali yunus karadag dan iddiali roportaj sayfasi konuskanlar geliyor 1

 

Bize kısaca kendinizden bahseder misiniz? Ali Yunus Karadağ'ın kimlik oluşum süreci nasıl başladı ve nasıl devam ediyor?

 

Hatay/Antakya doğumluyum. 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak dünyaya geldim. Bir ablam ve bir abim var. Annemi ve babamı kısa zaman içinde kaybettim. Gamze Karadağ ile 10 yıllık süren çok güzel bir evliliğim var ve bu mutlu evliliğimizden Rüzgar ile Mina Nesrin adında iki çocuğumuz var. Ali Yunus Karadağ kimliği nasıl geliştiği konusunda, Hatay'da bir dizi çekiliyordu ilk merağım orada başladı ve tesadüfen Asi dizinde ilk rolümü aldım, alt yapım yok oyunculuktan hiç anlamama rağmen başarmıştım ve bu benim hırsımı dahada tetikledi ve ikinci projede kendimi buldum. Özcan Deniz ve Hatice Şendil'in başrollerini paylaştığı "Kaderimin Yazıldığı Gün" dizi ile kısa bir süre devam ettim. Bu arada tabii ki bana kısa da olsa bu tecrübeyi yaşatan efem ajans sahibi İsmail Akgül'e de teşekkürlerimi sunarım.

 

 

ali yunus karadag dan yeni roportaj sayfasi 2

 

 

Ünlülere, özellikle fenomenlere menajerlik yapıyorsunuz, danışmanlık hizmeti veriyorsunuz. İş hayatınızda sizi farklı kılan özellikleriniz nelerdir?

 

İş hayatında beni farklı kılan en önemli etken öncelikle güven oluşturmam oldu. Aslında bir sanatçı yada fenomenlerden çalışırken birbirimize o güveni iki tarafta gösteriyor, bazen imzaları gönüllere atıyoruz, kimseye herhangi bir kısıtlama yapmıyoruz memnun kalmadığı taktirde hiç düşünmeden başkaları ile çalışmasına izin veriyorum, çoğu kişiler ise sözleşme süresi bitmeden asla başkaları ile çalışmasına izin vermiyor ama bizde asla bu şekil olmuyor, bizle çalışmak istememesini sadece bize iletmesi yeterli oluyor.

 

ali yunus karadag dan yeni roportaj sayfasi konuskanlar 3

 

Aynı zamanda içerik de üretiyorsunuz. Bunun planlanması ve vücuda getirilmesi nasıl bir süreç?

 

İçerik üretirken genelde doğal ortam yakalamayı tercih ediyorum ve planlama çoğu zaman yapmam, anlık burada bir şey çıkar mı deyip içeriklerimi tamamen anlık üretiyorum. Tabii ki fikir üretimini çoğu fenomenlere de yapmasını önermişimdir, denediklerinde başarılı olduklarını kendileri de görmüşlerdir.