Alina Boz Aşka Geldi! Sevgilisi Umut Evirgen İle Romantik Poz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alina Boz Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Umut Evirgen ile çektirdiği romantik pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alina Boz Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Umut Evirgen ile çektirdiği romantik pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alina Boz Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Umut Evirgen ile çektirdiği romantik pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Oyuncu Alina Boz, Mithat Can Özer'le dört yıllık birlikteliğine nokta koyduktan kısa süre sonra adı birçok ünlü ile aşk dedikodusuna karışan yönetmen Umut Evirgen'le yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Taze sevgililerden Alina Boz, sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı. Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı ilişkilerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Umut Evirgen, kısa süre önce Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'den ayrılan Alina Boz'a kalbini kaptırmıştı.

 

"NİYETİM CİDDİ”

 

Umut Evirgen, Alina’ya duygularının farklı, niyetinin ciddi olduğunu söylemişti. Ünlü çiftin sürpriz aşkı şok etkisi yaratırken tatilde çekilen fotoğrafları uzun süre magazin gündeminde yer almıştı. Çift, geçtiğimiz günlerde Yunanistan’a gitmişti. Taze aşıklar, Muhsin Akgün objektifine poz vermiş ve ünlü çiftin fotoğrafları sosyal medyada gündem olmuştu.

 

YENİ POZ GELDİ!

 

Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açan oyuncudan romantik paylaşım geldi. Alina Boz'un kalp emojisi ile yayınladığı fotoğrafa beğeni yağdı.

 

İşte o paylaşım,

 

alina boz aska geldi sevgilisi umut evirgen ile ask dolu paylasim