Alina Boz'dan Dikkat Çeken Gala Açıklaması! Galalar Kabusu Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alina Boz, InStyle dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalara imza atarken, galalar ile ilgili söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alina Boz, InStyle dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalara imza atarken, galalar ile ilgili söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Alina Boz, InStyle dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalara imza atarken, galalar ile ilgili söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. 

 

alina boz dan dikkat ceken gala aciklamasi

 

Galalar kabusu oldu!

 

Alina Boz (23), InStyle dergisine röportaj verdi, daha 11 yaşında ajansa kayıt olan genç oyuncu “Hayat çok zorlaştı. Şükürler olsun ki; istediklerimi yapacak, maddi-manevi aileme destek olacak ekonomik güce sahibim” dedi. İşte Alina’nın açıklamaları… “Günlük hayatımda sade bir şekilde yaşamayı seviyorum. O gösterişli dünyanın içinde kalmak beni çok rahatsız ediyor. İşimde disiplinliyim. Sete zamanında gitmeye önem veririm. Kimseyi kırmamaya dikkat eder, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım.Şu anki durumum; 11 yaşımda kurduğum ünlü olma, dergi kapaklarını süsleme, kıyafetler giyme hayallerinden farklı. İşin işine girince Amerikan Rüyası kafasında kalmıyor tabii insan. Adımları doğru mantıklı bir biçimde, hesaplayarak atmak çok önemli. Bunun dışında kendimi strese sokmadan ilerlemeye çalışıyorum. Galalarda çok zorlanıyorum. Aşırı kalabalık. Bir panik atak durumu oluyor, kendimi kaybediyorum. Kameralar önünde dudaklarım titremeye başlıyor. Aşmaya çalıştım ama olmadı. Aynı anda birden fazla şeye odaklanmakta güçlük çekiyorum.”



Etiketler: