Alina Boz: Filmimiz Umut Verip, İzleyicinin Yüzünü Güldürecek

Gerçek olaylardan uyarlanan 'Bandırma Füze Kulübü'nün başrol oyuncularından Alina Boz, bilinmezlerle dolu gökyüzünün ötesine ulaşmaya çalışan idealist gençlerden birini canlandıracak. Oyuncu, filmde 'Leyla' karakterine hayat verecek

 

Oyuncu Alina Boz, Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği, Deniz Can Aktaş’la başrolleri paylaştığı 'Bandırma Füze Kulübü' filmi hakkında konuştu.Alina Boz, "Hayal etmek başarmanın yarısıdır. Hele ki yanında sana inanan ve destekleyen insanlar varsa aşılamayacak engel yoktur. Filmimiz de tam olarak bunu anlatıyor. Seyirciye umut verecek, yüzlerini güldürecek bir hikaye" dedi.

 

alina boz fimimiz umut verio izleyicinin yuzunu guldurecek

 

Umut veren bir hikaye!

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Alina Boz Füze yapmak için yılmadan çalışan idealist gençlerden ilk aşkın heyecanını yaşarken seçim yapmak zorunda kalan Leyla karakterine hayat verecek. Film, kahramanlarından bazılarının hala hayatta olduğu, günümüzden yıllar önce kurdukları bilim kulübündeki çalışmalarıyla önce uzaya roket göndermeyi başaran, sonra uluslararası yarışmalarda dereceler kazanarak ülkemizi gururlandıran fakat yine de sorunlarla ve engelleme çalışmalarıyla karşılaşan liseli gençlerin yılmadan azimle yol aldıkları macerasını anlatıyor.

 

'Bandırma Füze Kulübü'nde Alina Boz ve Deniz Can Aktaş’la birlikte Atay Yıldız, Erkan Kolçak Köstendil, Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Gökhan Yıkılkan, Bahtiyar Engin, Ahmet Saraçoğlu ve Altan Erkekli gibi oyuncular rol alıyor.