Alina Boz İle Mithat Can Özer Ayrıldılar Mı? İşte O İddia!

Alina Boz ile Mithat Can Özer ayrıldılar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Alina Boz ile Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'in ayrıldıkları iddia edildi. Peki Alina Boz ile Mithat Can Özer ayrıldılar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Alina Boz ile Mithat Can Özer ayrıldılar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Alina Boz ile Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'in ayrıldıkları iddia edildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Alina Boz ile Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'in ayrıldıkları iddia edildi. Peki Alina Boz ile Mithat Can Özer ayrıldılar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Kıskançlık krizi ilişkiyi bitirdi! 

 

Alina Boz, uzun süredir Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşıyordu. Birlikteliklerini gözlerden uzak yaşayan çiftten kötü haber geldi. 3 yıldır birlikte olan ikili ayrılık kararı aldı. Çiftin uzun soluklu ilişkilerini kıskançlık krizi sonrası bitirdiği iddia edildi. 

 

alina boz ile mithat can ozer ayrildi mi