AliÅŸan Ailesiyle Trafik Kazası Yaptı Ölümden Döndü!

Yaptığı açıklamalarla son zamanlarda adından sık sık söz ettiren ünlü ÅŸarkıcı AliÅŸan ailesiyle beraber Ä°stanbul'dan Ä°zmir'e seyir halindeyken kaza yaptı, devrilen ve 30 metre sürüklenen araçtaki AliÅŸan ve ailesi ölümden döndüler. 

 

Yaptığı açıklamalarla son zamanlarda adından sık sık söz ettiren ünlü ÅŸarkıcı AliÅŸan ailesiyle beraber Ä°stanbul'dan Ä°zmir'e seyir halindeyken kaza yaptı, devrilen ve 30 metre sürüklenen araçtaki AliÅŸan ve ailesi ölümden döndüler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemde olan ünlü ÅŸarkıcı AliÅŸan ailesiyle beraber Ä°stanbul'dan Ä°zmir'e seyir halindeyken kaza yaptı, devrilen ve 30 metre sürüklenen araçtaki AliÅŸan ve ailesi ölümden döndüler.

 

Ä°stanbul'dan Ä°zmir'e gittiÄŸi öÄŸrenilen AliÅŸan'ın kullandığı 34 BAB 35 plakalı cip, Ä°zmir-Ä°stanbul Otoyulu'nda Çerkezosmaniye Mahallesi yakınlarında saÄŸ arka aksının kırılması sonucu bariyerlere çarpıp devrildikten sonra 30 metre sürüklendi. Kazadan AliÅŸan ile araçta bulunan eÅŸi Buse Varol ve oÄŸlu Burak (2) yara almadan kurtulurken, ailenin yabancı uyruklu çocuk bakıcısı ise olay yerine gelen ambulansla Akhisar'daki özel bir hastaneye kaldırıldı.

 

AliÅŸan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolda seyir halindeyken ne olduÄŸu anlamadan aracın bariyerlere çarptıktan sonra devrildiÄŸini belirterek, "Büyük ÅŸok yaÅŸadık, ölümden döndük. Hayatımda ilk kez kaza yapıyorum, verilmiÅŸ sadakamız varmış. Sonra gördük ki aracın aksı kopmuÅŸ. Böyle bir aracın aksı nasıl kopabilir hayret ediyorum. Büyük ÅŸok yaÅŸadık." diye konuÅŸtu.