Alişan'dan Deniz Çakır'a Sert Ece Üner Cevabı! İşte Detaylar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Alişan, Twitter sayfasından Deniz Çakır'ın Ece Üner hakkında yaptığı "avam" eleştirisine sert cevap verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Alişan, Twitter sayfasından Deniz Çakır'ın Ece Üner hakkında yaptığı "avam" eleştirisine sert cevap verdi.  Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve sunucu Alişan, Twitter sayfasından Deniz Çakır'ın Ece Üner hakkında yaptığı "avam" eleştirisine sert cevap verdi.

 

Sevginiz yok bari saygınız olsun! 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Çakır için "Gerçekten şaşırmıyorum artık, sen ve senin gibilere Deniz Çakır Ece Üner yapılabilecek en ölçülü eleştiriyi ve cevabı verdi. Ayrıca insan avam olsun da şey olmasın!! Şeyi’de sen şeye et artık!!! Beni tt yapıp salak salak espriler yapacağınıza, o kadının savunduğu ve arkasında durdukları neler yapmış bi okuyun..Ve hala 3 gün önce, durup dururken ateş açarak sivilleri öldürmeye devam ettiler.. Sevginiz yok anlıyorum ama bari saygınız olsun be!!! " ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla yoğun destek aldı. 

 

İşte o paylaşım;



Etiketler: