Alişan'dan Dikkat Çeken Üçüncü Çocuk Ve Dadı Açıklaması! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Alişan, önceki gün objektiflere yansırken üçüncü çocuk istiyor musunuz sorusuna verdiği çocuk ve dadı yanıtı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Alişan, önceki gün objektiflere yansırken üçüncü çocuk istiyor musunuz sorusuna verdiği çocuk ve dadı yanıtı ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Alişan, önceki gün objektiflere yansırken üçüncü çocuk istiyor musunuz sorusuna verdiği çocuk ve dadı yanıtı ile sosyal medyada gündem oldu.

 

İstemiyorum yok öyle birşey!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Alişan, önceki gün objektiflere yansırken üçüncü çocuk istiyor musunuz sorusuna verdiği çocuk ve dadı yanıtı ile sosyal medyada gündem oldu. Buse Varol ile boşanmanın kıyısından dönen Alişan üçüncü çocuk isteyip istemediğiyle ilgili konuştu. Daha önce 3. çocuğa sıcak bakan Alişan iddialara "Öyle bir şey yok ya. İstemiyorum, yeter iki çocuk iki dadı üç çocuk üç dadı" dedi. Alişan'ın çocukları için tuttuğu 3 dadının maaşları bir süre önce gündem olmuştu. Dadıların aylık 20 bin maaş aldığı iddia edilirken toplamda Alişan'ın aylık dadı masrafının 60 bin TL olduğu gündeme geldi.