Alişan'dan Fenerbahçe Galatasaray Maç Tahmini! Ne Dedi?

Alişan'ın Fenerbahçe Galatasaray derbi tahmini ne oldu? Sosyal medyada Fenerbahçe taraftarlığı ile tanınan ünlü şarkıcı Alişan, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bugün oynanacak derbi için skor tahmininde bulundu. 

 

Alişan'ın Fenerbahçe Galatasaray derbi tahmini ne oldu? Sosyal medyada Fenerbahçe taraftarlığı ile tanınan ünlü şarkıcı Alişan, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bugün oynanacak derbi için skor tahmininde bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Alişan, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bugün oynanacak derbi için skor tahmininde bulundu. 

 

İlk kez skor tahmini yapacağım!

 

Sosyal medyada Fenerbahçe taraftarlığı ile tanınan ünlü şarkıcı Alişan, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bugün oynanacak derbi için skor tahmininde bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda derbi için "Başarılar Fenerbahçe’m Maç bitimi görüşürüz..İlk kez skor tahmini yapacağım..İçimden geçen 3-1 alacağız..İnşallah1 kırmızı kart ve penaltı bekliyorum..Daha ne yazım:) Güzel şeyler hissediyorum..Seviyoruz işte varmı diyeceğin " ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada gündem oldu.  

 

İşte o paylaşım;

 

alisan dan fenerbahce galatasaray mac skoru tahmini