Alişan'dan İçki Masasında Kadir Gecesi Paylaşımı Yapan Gruba Sert Çıktı! Yazıklar Olsun!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Alişan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda içki masasında Kadir Gecesi ile dalga geçen bir havayolu firması çalışanlarına sert çıkarken, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Alişan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda içki masasında Kadir Gecesi ile dalga geçen bir havayolu firması çalışanlarına sert çıkarken, dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Alişan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda içki masasında Kadir Gecesi ile dalga geçen bir havayolu firması çalışanlarına sert çıkarken, dikkat çeken ifadeler kullandı.  

 

Kimse dinime küfredemez!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Alişan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda içki masasında Kadir Gecesi ile dalga geçen bir havayolu firması çalışanlarına sert çıkarken, dikkat çeken ifadeler kullandı. Alişan, içki masası paylaşımına, “Kadir Gecesi özel.Rabbim Kabul etsin” notunu düşen bir gruba, “Yazıklar olsun!!" diye seslendi. "Her konuda mizah yapabilirsin ama konu din olunca bunu yapamazsın..Kimse kimsenin içtiğine, yediğine yada inandığına karışamaz..Ama kimse dinime küfredemez!!!" ifadelerini kullandı.

 

İşte o paylaşım;

 

alisan dan kadir gecesi ile dalga gecen gruba sert yanit



Etiketler: