Alişan'dan İrfan Can Kahveci Ve Mesut Özil Yorumu! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Alişan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Mesut Özil ile İrfan Can Kahveci'nin performansını değerlendirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Alişan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Mesut Özil ile İrfan Can Kahveci'nin performansını değerlendirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Alişan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Mesut Özil ile İrfan Can Kahveci'nin performansını değerlendirdi. 

 

Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci aynı anda oynamaz!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Alişan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Mesut Özil ile İrfan Can Kahveci'nin performansını değerlendirdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe'yi tebrik eden ünlü şarkıcı Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci için "Mesut ve İrfan aynı anda oynamaz bugun bir kere daha görmüş olduk..Tebrikler Fenerbahçe’m..İnşallah forvet ve kanatlara akıllı  transferlerle seneye hasret bitebilir..Lütfen artık akıllı davranalım transferde.." ifadelerini kullanan Alişan sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

alisan dan irfan can kahveci ve mesut ozil yorumu