Alişan'dan Kahreden Kar Paylaşımı!

Alişan kar yağışı ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Alişan, kardeşini kaybetmenin acısını yaşarken, dün yağan kar yağışı üzerinden kardeşinin kaybıyla ilgili duygusal sözler kaleme aldı. Peki Alişan kar yağışı ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Alişan kar yağışı ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Alişan, kardeşini kaybetmenin acısını yaşarken, dün yağan kar yağışı üzerinden kardeşinin kaybıyla ilgili duygusal sözler kaleme aldı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Alişan, kardeşini kaybetmenin acısını yaşarken, dün yağan kar yağışı üzerinden kardeşinin kaybıyla ilgili duygusal sözler kaleme aldı. Peki Alişan kar yağışı ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sensiz alışmak istemiyorum! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Alişan, kardeşini kaybetmenin acısını yaşarken, dün yağan kar yağışı üzerinden kardeşinin kaybıyla ilgili duygusal sözler kaleme aldı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kar yağışı ile ilgili "Eskiden çok severdim..Ama şimdi sen o toprağın altında yatarken üzerine düşen her kar tanesi beni kahrediyor. Sensiz alışmak istemiyorum ne kışa ne yaza" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

alisan dan kahreden kar paylasimi