Alişan'dan Kaybettiği Kardeşi İçin Duygusal Sözler! İşte O Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Alişan, Instagram sayfasından ölümünün üstünden bir hafta geçen kardeşi için duygusal satırlar kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Alişan, Instagram sayfasından ölümünün üstünden bir hafta geçen kardeşi için duygusal satırlar kaleme aldı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Alişan, Instagram sayfasından ölümünün üstünden bir hafta geçen kardeşi için duygusal satırlar kaleme aldı. 

 

Alişan’dan geçen çarşamba vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş için duygusal paylaşım: Bugün 7. Gün. Ve sen benim kalbimde bir ömür kalacaksın kardeşim. O kadar dua aldın ki herkesten ve almaya devam ediyorsun ki, eminim Allah’ım seni en güzel yerde misafir ediyordur. Biz seni hiç bitmeyecek bir özlemle ve dualarla her zaman anacağız. Hep bu gülümsemenle kalacaksın aklımda… Allah’ım senin mekanını cennet eylesin İnşallah. Seni çok seviyorum canım kardeşim.. Başlayacağım bir yerden ama ne zaman nasıl başlayacağım bilmiyorum. Hepimiz hep sen varsın gibi bir yerden başlayacağız tekrar. Hiç gitmemişsin gibi…

 

alisan dan kaybettigi kardesi icin duygusal sozler