Alişan'ın Annesi İle Buse Varol Arasında Kriz İddiası Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Alişan ile Buse Varol yaşadıkları krizi geçtiğimiz günlerde aşarken, Alişan'ın annesinin Buse Varol'a hala kızgın olduğu iddiası gündemde bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Alişan ile Buse Varol yaşadıkları krizi geçtiğimiz günlerde aşarken, Alişan'ın annesinin Buse Varol'a hala kızgın olduğu iddiası gündemde bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Alişan ile Buse Varol yaşadıkları krizi geçtiğimiz günlerde aşarken, Alişan'ın annesinin Buse Varol'a hala kızgın olduğu iddiası gündemde bomba gibi düştü. 

 

Yeni kriz iddiası!

 

'Suzan Tektaş gelinini affetmedi' iddiası Evliliklerinde kriz yaşayan ve geçtiğimiz haftalarda boşanacakları haberleriyle gündeme gelen Alişan-Buse Varol çifti hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. İkili aralarındaki buzları eritse de ünlü şarkıcının annesi Suzan Tektaş'ın, gelinine hala kızgın olduğu öne sürüldü. 

 

alisan in annesi ile buse varol arasinda kriz iddiasi