Alişan Yeni Arabasını Açıkladı! İşte O Araba!

Son günlerde Manisa'da geçirdiği trafik kazasından şans eseri yara almadan kurtulmasıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Alişan, yaptığı açıklamada sağlamlığıyla tüm dünyada bilinen Volvo marka arabasını test ettiğini ve kısmetse alacağını söyledi. 

 

Son günlerde Manisa'da geçirdiği trafik kazasından şans eseri yara almadan kurtulmasıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Alişan, yaptığı açıklamada sağlamlığıyla tüm dünyada bilinen Volvo marka arabasını test ettiğini ve kısmetse alacağını söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Alişan, yaptığı açıklamada sağlamlığıyla tüm dünyada bilinen Volvo marka arabasını test ettiğini ve kısmetse alacağını söyledi.

 

Geçtiğimiz günlerde ailesi ile birlikte Manisa'da trafik kazası geçiren şarkıcı Alişan, sağlamlığı ile bilinen Volvo marka bir aracı test aşamasında olduğunu söyledi. Ünlü şarkıcı, "Buse ile en sağlam araba hangisi araştırmasını yaptık, sağ olsunlar yardımcı oldular. Birkaç gün test aşamasında olacağım, kısmet olursa alacağız" dedi.



Etiketler: