Almanya'da Bir Markette Çekilen Görüntüler Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Almanya'da bir markete giden vatandaşın çektiği görüntüler, markette bulunun ürünlerin en son 20 yıl önce zamlandığı gösterirken, görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Almanya'da bir markete giden vatandaşın çektiği görüntüler, markette bulunun ürünlerin en son 20 yıl önce zamlandığı gösterirken, görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Almanya'da bir markete giden vatandaşın çektiği görüntüler, markette bulunun ürünlerin en son 20 yıl önce zamlandığı gösterirken, görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

 

almanya da kaydedilen market fiyatlari soke etti 20 yildir zam gelmiyor

 

Bazı ürünler en son 20 yıl önce zamlanmış!

 

OdaTV'de yer alan habere göre; Almanya'da bir markete giden vatandaş, çeşitli ürünlere gelen son zamların yer aldığı ürün etiket fiyatlarını sosyal medyada paylaştı. Videoda birçok ürüne yıllar öncesinde zam yapıldığı görüldü. Artan enflasyon ve hayat pahalılığı başka vatandaş olmak üzere birçok kesimi etkiledi. Özellikle zincir marketlerin her geçen gün birçok ürüne zam getirerek fiyat etiketini değiştirmesi uzun süre Türkiye’nin gündeminde kalmıştı. Bununla birlikte Almanya’da yaşayan bir vatandaş, bir markete giderek ürün fiyatlarının ve ürüne gelen son zam tarihlerinin yer aldığı etiketleri videoya kaydederek sosyal medyada paylaştı. Söz konusu videoda temizlik ve kişisel bakım ürünlerine son olarak 2019, 2017, 2013, 2006 ve 2002 yıllarında zam geldiği görüldü. Ürünlere gelen son zamların yer aldığı tarihlerin yıllar önceye ait olması sosyal medyada gündem oldu. 

 

almanya da kaydedilen market fiyatlari soke etti 20 yildir zam gelmiyor