Almeda Abazi İle Tolgahan Sayışman'ın Tatil Keyfi! Abazi'den Havlulu Önlem!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Almeda Abazi, ile eşi Tolgahan Sayışman tatilin keyfini sürmeye devam ederlerken, önceki gün denizde objektiflere yansıdılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Almeda Abazi, ile eşi Tolgahan Sayışman tatilin keyfini sürmeye devam ederlerken, önceki gün denizde objektiflere yansıdılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Almeda Abazi, ile eşi Tolgahan Sayışman tatilin keyfini sürmeye devam ederlerken, önceki gün denizde objektiflere yansıdılar.

 

Havlulu önlem!

 

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Tolgahan Sayışman (40), eşi Almeda Abazi (30) ve çocukları Efehan ile Alina'yla birlikte tatil sezonunu açtı. Ünlü oyuncu ve ailesi, önceki gün Bodrum'daki bir otelin plajında objektiflere yansıdı. Abazi, kendisini serin sulara bırakarak, denizin tadını çıkardı. Bol bol yüzen Almeda Abazi, ardından kumda ağabeyi Efehan ile oynayan Alina'nın yanına gelmek istemesiyle kızını kucağına alarak onunla ilgilendi. Kısa bir su sefasının ardından Alina’yı babasına teslim eden Abazi, bu kez Efehan ile ilgilendi. Efehan ile denizde yüzen Almeda Abazi’nin fotoğraflarını eşi Tolgahan Sayışman cep telefonu ile çekti. Denize girmeyi tercih etmeyen ünlü oyuncu, eşini ve çocuklarını iskeleden izlemekle yetindi. Geçtiğimiz yıl kızları Alina’yı kucağına alan Almeda Abazi, denizden çıkarken mayosuyla görüntü vermemek için havlusuyla önlem aldı. Eşine ve çocukları Efehan’a havlu getiren Sayışman ise denizden çıktığı için mutsuz olan oğlunu neşelendirmek için kızının şapkasını taktı.

 

Bayağı çirkinleştim!

 

Öte yandan üç yıl önce oğlu Efehan'ı dünyaya getiren Abazi, daha önce ikinci hamileliğinin ilkine göre çok daha zor geçtiğini ifade etmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Almeda Abazi, "Efe ile hamileliğim çok kolay geçti. Alina ile öyle kolay olmadı. Pandemi vardı, evden bile çıkamadım. Zaten Efe çok küçüktü. Çok fazla kusma hissiyatı yaşadım. Sürekli yatıyordum. Alina ile göz altlarım mosmor, yüzüm bir yamuk yumuk oldu, değiştim. Çirkinleştim bayağı." demişti.