Almeda Abazi Sayışman Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Almeda Abazi Sayışman kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'ın eşi Almeda Abazi Sayışman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Almeda Abazi Sayışman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Almeda Abazi Sayışman kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'ın eşi Almeda Abazi Sayışman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'ın eşi Almeda Abazi Sayışman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Almeda Abazi Sayışman kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde.. 

 

almeda abazi sayisman kimdir nerelidir ne is yapiyor

 

Almeda Abazi Sayışman kimdir? Nerelidir? Evli mi? Ne iş yapıyor?

 

Almeda Abazi Sayışman kimdir? Almeda Abazi Sayışman (13 Şubat 1992, Tiran), Arnavut asıllı Türk model ve oyuncu. 2008' de Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanmıştır. Oyuncu eğitimi almaktadır. Lise eğitimini İstanbul Özel Tarhan Koleji'nde tamamlamış, İstanbul Aydın Üniversitesi Bilim-Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim almıştır. Arnavut asıllı Türk model ve oyuncu Almeda Abazi Sayışman, 13 Şubat 1992 tarihinde dünyaya geldi. 2008' de Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanmıştır. Oyuncu eğitimi almaktadır. Lise eğitimini İstanbul Özel Tarhan Koleji'nde tamamlamış, İstanbul Aydın Üniversitesi Bilim-Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim almıştır. Eğitimine Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisi olarak devam etmektedir. Oyuncu Tolgahan Sayışman‘la 13 Şubat 2017 tarihinde Los Angeles'ta evlenmiştir. Şu ana kadar Konak ve Show Business filmlerinde ve Ayrılık adlı TRT dizisinde rol almıştır. Ayrıca Survivor Ünlüler - Gönüllüler ve Yok Böyle Dans yarışmalarına katılmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Valeria adıyla yer almıştır. tv8 kanalında Murat Ceylan ile birlikte Para Bende programını sundu. 2015 Yılında tekrar Survivor All Star yarışmasına katılmıştır.

 



Etiketler: