Alp Kırşan'dan Duygusal Evlilik Yıldönümü Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sunucu Alp Kırşan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Zeynep Kırşan ile olan evlilik yıldönümleri için duygusal bir paylaşımda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sunucu Alp Kırşan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Zeynep Kırşan ile olan evlilik yıldönümleri için duygusal bir paylaşımda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla zaman zaman dikkat çekmeyi başaran ünlü sunucu Alp Kırşan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Zeynep Kırşan ile olan evlilik yıldönümleri için duygusal bir paylaşımda bulundu. 

 

Alp Kırşan, eşi Zeynep Kırşan ile evlilik yıldönümlerini Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla kutladı. Kırşan yaptığı paylaşımda "Bu gün evlilik yıldönümümüz, 6 bitti 7. seneye yolculuk, sensiz olmasın iyi mi bu ömür yolculuğu, seni çok seviyorum (Fotoda Efe daha annesin karnında)." ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

alp kirsan evlilik paylasimi