Alp Navruz'dan TikTok Açıklaması!

FOX TV'nin Zümrüdüanka dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alp Navruz, Twitter sayfasından bir takipçisinin TikTok hesabıyla ilgili sorduğu soruya yanıt verdi. 

 

FOX TV'nin Zümrüdüanka dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alp Navruz, Twitter sayfasından bir takipçisinin TikTok hesabıyla ilgili sorduğu soruya yanıt verdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Alp Navruz, Twitter sayfasından bir takipçisinin TikTok hesabıyla ilgili sorduğu soruya yanıt verdi.

 

Twitter sayfasından bir takipçisinin TikTok hesabıyla ilgili "Alpciğim böyle bir şeyden haberin var mı?" sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu "Arkadaşlar Instagram ve Twitter dışında başka bir mecrada hesabım yoktur. Bu tür sahtelikler hakkında yasal olarak avukatım gerekli işlemleri yapacaktır. Sevgiler" ifadelerini kullanırken bu paylaşımıyla hakkında yapılan TikTok hesabının olup olmadığı spekülasyonlarını cevapsız bırakmamış oldu. 

 

İşte o paylaşım;