Alp Navruz Hakkında Yapılan Haberlere Tepki Gösterdi! Ayrılığı Doğruladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Alp Navruz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hakkında yapılan haberlere tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Alp Navruz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hakkında yapılan haberlere tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Alp Navruz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hakkında yapılan haberlere tepki gösterdi. 

 

Alp Navruz ile Ayça Ayçin Turan'ın dizi setinde başlayan aşkı bitti. Çift, ani bir kararla yollarını ayırdı. Ayrılığa Alp Navruz'un ihanetinin neden olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde ilişkilerini noktalayan Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan hakkında bomba iddialar ortaya atıldı. Alp Navruz'un sevgilisi Ayça Ayşin Turan'ı aldattığı öne sürüldü. Navruz, çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozdu.

 

Navruz, çıkan haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi:

 

"Son zamanlarda hakkımda hiçbir gerçekliği olmayan ve bunu bildikleri için yalnızca 'iddia' olarak yazılan birkaç haberi ben de hayretle okudum. Bu yaşanan sürecin kötü niyetli kişilerce ilerletildiği, böylesine kulaktan dolma haberlerin arka arkaya yapılmasından açıkça bellidir. Bugüne kadar, açıklama yapmak istemedim. Fakat artık, kötü niyetli ağızlardan çıkan bu söylentiler, saygısızlık ötesi bir boyuta ulaşmıştır. Ayrıca belirtmek isterim ki, her ilişki zamanla yıpranabilir, kişiler arasında bazı anlaşmazlıklar olabilir. Biz de genel sebeplerden ötürü karşılıklı, saygıyla konuşarak ilişkimizi noktaladık. Bu asılsız çirkin söylentilerle ilgisi yoktur. Bu söylentileri yayan kişi veya kişilerin; sevgi, saygı, aile bilincine ve temiz bir vicdana sahip olması dileğiyle. Saygılarımla. "



Etiketler: