Alp Navruz İle Sıla Türkoğlu Aşk Yaşıyorlar! İşte İlk Kare!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu'nun aşk yaşadığı ortaya çıkarken ilk kare Şefkat Peker'in doğum gününden geldi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu'nun aşk yaşadığı ortaya çıkarken ilk kare Şefkat Peker'in doğum gününden geldi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu'nun aşk yaşadığı ortaya çıkarken ilk kare Şefkat Peker'in doğum gününden geldi. 

 

Sıla Türkoğlu ile Alp Navruz, arkadaşlarının doğum günü partisine birlikte katılarak aşklarını ilan etti. ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinde ‘Doğa’ karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu ile ‘Yürek Çıkmazı’nın başrol oyuncusu Alp Navruz’un 1 aydır birlikte olduğu konuşuluyordu. Nihayet o aşk belgelendi. İkili, geçen akşam yakın arkadaşları Şefkat Peker’in doğum gününe katıldı. Yan yana poz da veren Türkoğlu ile Navruz, ilişkilerini ilan etmiş oldu.

 

İşte o kare;

 

alp navruz ile sila turkoglu aski belgelendi iste ilk kare