Alperen Duymaz'ın Yaz Paylaşımı Gündem Oldu! Akgün Gökalp'e Ne Yaptın?

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alperen Duymaz Instagram sayfasından yaptığı yaz paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi görürken çok sayıda yorum aldı.

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alperen Duymaz Instagram sayfasından yaptığı yaz paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi görürken çok sayıda yorum aldı. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alperen Duymaz Instagram sayfasından yaptığı yaz paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi görürken çok sayıda yorum aldı.

 

alperen duymaz in yaz paylasimi gundem oldu akgun gokalp e ne yaptin

 

Akgün Gökalp'e ne yaptın?

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda arkadaşlarıyla çıktığı yaz tatilinden fotoğraflar paylaşan ünlü oyuncu Alperen Duymaz "Daha da sıcak olacak diyorlar" ifadelerini kullandı. Paylaşım için takipçileri Son Yaz dizisine göndermede bulunurlarken "Akgün Gökalp'e ne yaptın?", "Senin adın Alperen değil Akgün Gökalp", "Abi Akgün Gökalp Taşkını çağırır mısın bide onu görseydik", gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 



Etiketler: