Altın Fiyatlarında Sert Düşüş! İslam Memiş Altın İle İlgili Tahmini Yineledi! Fırlayacağı Tarihi Açıkladı!

Sosyal medyada yaptığı ekonomi yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamada altındaki sert düşüşün final olacağını belirtip yeniden fırlayacağı tarihi açıkladı ve yatırımcıyı uyardı. 

 

Sosyal medyada yaptığı ekonomi yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamada altındaki sert düşüşün final olacağını belirtip yeniden fırlayacağı tarihi açıkladı ve yatırımcıyı uyardı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamada altındaki sert düşüşün final olacağını belirtip yeniden fırlayacağı tarihi açıkladı ve yatırımcıyı uyardı.

 

islam memis altin fiyatlarinin yukselecegi tarihi acikladi

 

Altın fiyatları ne zaman fırlayacak?

 

Altın fiyatları 28 Nisan Perşembe gününe aşağı yönlü seyirle başladı. Serbest piyasada gram altın fiyatları 900 liranın altını gördü. Piyasa Uzmanı İslam Memiş alım yapacakları bir kez daha uyardı. Haftaya aşağı yönlü seyirle başlayan altın fiyatları düşüş seyrini bugün de sürdürüyor. Gram altın fiyatları 900 liranın altını gördü. Saat 09.00 itibari ile gram altın 893,95, çeyrek altın 1.479,00, yarım altın 2.954,00 liradan alıcı buluyor. Yaptığı değerlendirmelerle yatırımcıya yön veren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de "Ben son alımımı buralardan yapar uzun vade için beklerdim." dedi. Memiş şunları söyledi: Gram altın 893 lira Ons 1.877 $ 4. ve son alım için haber vereceğimi söz vermiştim. Ben son alımımı buralardan yapar uzun vade için beklerdim. Aşağı yönlü risk olsa da, kalıcı olacağını tahmin etmiyorum. Ben nazarımda FİNAL’dir. Bu öngörüm kısa vadeli (günlük veya haftalık) alım-satım yapanlar için değildir. Orta ve uzun vade beklemeyi tercih edenler içindir. Mayıs-Temmuz ayında yukarı yönlü atakların hız kazanacağını görebiliriz. Özellikle altın ve gümüş birikimine ağırlık verilmeli Süreç 1 Mayıs başlar. Altın piyasasında, en düşük 902 bin lira, en yüksek 908 bin 200 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, dünü önceki kapanışa göre yüzde 0,5 azalarak 905 bin liradan tamamladı. 

 



Etiketler: