Amber Sarpel Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Amber Sarpel kimdir? Youtube'da yayınladığı makyaj videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Amber Sarpel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Amber Sarpel kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Amber Sarpel kimdir? Youtube'da yayınladığı makyaj videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Amber Sarpel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Amber Sarpel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Amber Sarpel kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

amber sarpel kimdir nerelidir evli mi

 

Amber Sarpel kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir?

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Amber Sarpel 6 Ekim 1993 tarihinde Ankara’da doğdu. Burcunun çoğu özelliğini taşıyan bir Terazi burcu kadınıdır. Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. 2018 yılında evlendi. Patates kızartması ve barbunya en sevdiği yemeklerdir. En sevdiği içecek ise sütlü kahve. En sevdiği şehir İzmir. Film izlemek, yeni yerler görmek ve yeni makyaj stilleri denemek hobileri arasında yer alıyor. Ayrıca üniversite yıllarında hobisi olan makyajı şuan iş alanına çevirebildiği için çok mutlu. İşini çok severek, keyifle yapıyor.



Etiketler: