Ameliyat Olan Hande Sarıoğlu Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Hande Sarıoğlu hastane odasındn çekilen fotoğrafını paylaşırken ameliyat olduğunu söyleyip sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Hande Sarıoğlu hastane odasındn çekilen fotoğrafını paylaşırken ameliyat olduğunu söyleyip sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. 

 

Bir süredir ortalarda görünmeyen Hande Sarıoğlu, sosyal medya hesabından hastane odasında çekildiği kareyi yayınladı. Ameliyat olduğunu açıklayan ünlü sunucu Hande Sarıoğlu sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmeyen Hande Sarıoğlu, sessizliğe bürünmesi ile hayranlarını korkuttu. Sevenlerini korkutan Hande Sarıoğlu sosyal medyadan paylaşımda bulunarak kist ameliyatı olduğunu açıkladı.

 

hande sarioglu ndan saglik durumuyla ilgili aciklama

 

HANDE SARIOĞLU SAĞLIK DURUMUNU ANLATTI

 

Sağlık durumuna ilişkin bilgi veren Sarıoğlu, hastane odasından paylaştığı fotoğrafa "Herkese selamlar, ortalarda yokum bu aralar, sizleri merakta bıraktığımı fark ettim. Küçük bir kist ameliyatı olduğum için cuma gününden beri istirahatteyim arkadaşlar. Her şey yolunda, iyiyim, en kısa sürede iş ve günlük hayatıma geri dönmüş olacağım" notunu düştü.