Ameliyat Olmuştu! Berna Laçin Sağlık Durumuyla İlgili Müjdeli Haberi Verdi! 'Mutlu Son!'

Sosyal medyada son dönemde sağlık sorunlarıyla gündemde olan ünlü oyuncu Berna Laçin sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumuyla ilgili müjdeli haberi verdi. 

 

Sosyal medyada son dönemde sağlık sorunlarıyla gündemde olan ünlü oyuncu Berna Laçin sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumuyla ilgili müjdeli haberi verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Berna Laçin sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumuyla ilgili müjdeli haberi verdi 

 

berna lacin saglik durumuyla ilgili mujdeli haberi verdi mutlu son

 

"10 gündür incecik bir ipte yürüyorum"

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hayati tehlikeyi atlattığını söyleyen Berna Laçin sağlık durumuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: 

 

"Mutlu sonnnnnnn 10 gündür incecik bir ipte yürüyorum Bir yanım alevler bir yanım çiçekler Sırat köprüsü gibi… Elimden tutan şükürler olsun Allahın mucizesi eline hediye Çok kıymetli Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu  Tüm ekip ve 9. kat, beni şefakatle kucakladı Öyle bir bakım ki böylesi dünyada yoktur Kendimi koşulsuz teslim ettim çok uslu bir hasta olmak için gayret ettim  Tüm @grupflorence çalışanlarına teşekkür ederim Yanlışım olduysa affedin , hakkınızı helal edin Not: Daha bir süre buradayım , ameliyat sonrası tedavim devam ediyor ama çooook şükür hayatımın bağlı olduğu büyük tehlikeyi atlattım  Azmi Hoca yine bir mucizeyi gerçekleştirdi, Onun için bu ilk değil ama hayatını değiştirdiği herkes için o tek Sayesinde her zamankinden de dimdi buradayım Dualarınıza minnettarım Allahıma şükürler olsun Bir maşallahınızı alırım" 



Etiketler: